Wat is een Mystery Box

Zoals de naam al zegt is een Mystery Box een box met inhoud die niet van tevoren bekend is. De Mystery Box kopen betekent dus dat je je laat verrassen door de inhoud. Ben jij iemand die van verassingen houdt, en graag nieuwe producten/accessoires wilt ontdekken. Dan is het zeker een aanrader voor jou.

Vier varianten

Onze Mystery Box is momenteel leverbaar in vier varianten. Je kunt kiezen uit:

Het spreekt voor zich dat iedere box zijn eigen specifieke inhoud heeft, afgestemd op de ontvanger.

Wat zit er in de Mystery Box?

De inhoud is afhankelijk van het soort box dat je bestelt. Wil je de vrouwen box kopen dan word je verrast met leuke spullen voor vrouwen, zoals make-up, schoonheidsproducten, sieraden en accessoires. De mannenbox daarentegen bevat echte mannen dingen zoals leuke gadgets en verzorgingsproducten. De kinderen box is bedoeld voor de jongste gezinsleden. Hierin vind je onder meer speelgoed, spelletjes en knutselmateriaal. Bestel je Mystery Box Verjaardag dan haal je daarmee alles in huis wat je nodig hebt voor een gezellig feestje. Leuke slingers, ballonnen en andere versierartikelen. Decoraties voor de verjaardagstaart en andere dingen die de verjaardag van jong of oud tot een geslaagd feest zullen maken.

Wie verras jij met de Mystery Box?

Je kunt bestellen voor jezelf maar het is ook heel leuk om cadeau te geven. Is je beste vriendin jarig en heb je geen idee wat je haar moet geven? Bestel de vrouwen box en ze zal zeer zeker aangenaam verrast worden door de inhoud. Ga je op bezoek bij de kleinkinderen en wil je ze verrassen met een doos vol leuke cadeautjes? Dan is de kinderen box bestellen een heel goed idee.

Bestel de Mystery Box als grote verrassing

Een jarige, een jubilerende collega of een goede vriend of vriendin zal zeker aangenaam verrast zijn als je met een grote geheimzinnige doos komt binnenstappen. De ontvanger mag de doos zelf openmaken en ontdekken wat er allemaal in zit. Natuurlijk kun je ook zelf van tevoren even spieken wat er deze keer in de Mystery Box zit. Kijk bijvoorbeeld naar dit filmpje en zie hoe leuk het is om er één uit te pakken!

Hoe kan ik de Mystery Box bestellen?

Bestellen gaat heel makkelijk online. Je klikt daarvoor simpelweg op de box die je wilt kopen en rekent de inhoud van je winkelwagentje af. Vervolgens ontvang je binnen enkele dagen je bestelling huis. Je kunt hem natuurlijk ook als verrassing bij iemand anders laten bezorgen. Geef dan wel het juiste adres op bij je bestelling. Je kunt je bestelling veilig online betalen waarna we ervoor zorgen dat de mystery box zo snel mogelijk wordt verzonden.

 

Mystery box kopen

let op
Het is geen gok box

Customized
box

De enigste in Nederland en
Belgie!

Binnen 2 dagen in huis!