Betalen

Op Mysteryboxkopen.nl kun je de mystery boxen betalen op meerdere manieren. Via iDeal, directe bankoverschrijving, PayPal en achteraf. De keuze is geheel aan jezelf.

iDeal
Je selecteert de betaalmethode ‘iDeal’ en klikt op ‘doorgaan’. Je kunt nog notities toevoegen aan je bestelling, indien je dit niet wilt klik je weer op volgende. Je komt nu bij een afrekeningsscherm van Mollie. Hier kun je via een veilige omgeving van je eigen bank direct online het bedrag overmaken en de betaling voltooien. Nadat de bestelling is voltooid krijg je een bevestigingsmail.

Directe bankoverschrijving
Je selecteert de betaalmethode ‘directe bankoverschrijving’ en klikt op ‘doorgaan’. Je kunt nog notities toevoegen aan je bestelling, indien je dit niet wilt klik je weer op volgende. Je komt nu op een pagina waar je onze bankgegevens ziet. Hier moet je het geld naar overmaken, je bestelling is nu voltooid.

PayPal
Met PayPal kun je betalingen overmaken naar iedereen met een e-mailadres. Als de ontvanger een PayPal-rekening heeft, wordt de betaling toegevoegd aan het PayPal-saldo van de ontvanger. Volg deze stappen om een betaling te doen:

  1. Klik op Geld overmaken en betaalverzoeken.
  2. Voer de verzochte gegevens in en klik op Volgende.
  3. Voer de stappen uit.

Zodra de betaling is voltooid, ontvangen de afzender en ontvanger een bevestiging per e-mail. Je kunt ook de betaling controleren via Activiteit op je rekening.

Klarna (Achteraf Betalen)
Met Klarna betaal je je bestelling achteraf zodra je deze hebt ontvangen en besloten hebt deze te houden. Zo betaal je nooit voor wat je terugstuurt. Je vult je naam, adres, woonplaats, e-mailadres en andere gegevens in die je altijd bij de hand hebt en je betaalt wanneer het jou goed uitkomt tijdens de betaaltermijn van 14 dagen. Achteraf betalen met Klarna is veilig en eenvoudig. De betalingsgegevens van je aankoop vind je terug op de rekening die je van ons ontvangt.

 

let op
Het is geen gok box

Customized
box

De enigste in Nederland en
Belgie!

Binnen 2 dagen in huis!